JetPakII™ technologie. De ultieme massagebeleving

Verwisselbare units
16 unieke JetPaks™
Onderhoudsarm systeem
Krachtige hdyrojets

Verwisselbare
massage-units

Maak kennis met de 16 unieke JetPaks™ van Villeroy & Boch; een revolutionair modulair systeem. De vernieuwende technologie van uitneembare rugdelen met diverse hydrojets stelt de individuele massagewensen van gebruikers centraal. De JetPaks™ zijn met een kliksysteem moeiteloos te bevestigen op daarvoor geselecteerde zit-/ligplekken in de outdoor whirlpool. Dankzij het unieke onderhoudsarme systeem van verwisselbare massage-units geniet u zorgeloos van een warme ontspannende hydromassage op maat.

Het aantal JetPaks™ is afhankelijk van het type jacuzzi. U kunt kiezen uit Wellness Flow Therapie, Sport Flow Therapie of Relax Flow Therapie. Van krachtige hdyrojets tot aangenaam weldadige ontspanningsmassage. Van rustgevende pulserende jets tot een stevige sportmassage van dieperliggend spierweefsel. Verwisselbare massage op maat is de ultieme ontspanning.
 

Wellness Flow Therapie

De JetPaks™ van de Wellness Flow Therapie zijn gericht op de complete ontspanning van body en mind. De hydromassage varieert van een lichte, zachte massage tot een krachtige kneedmassage met dieptewerking. Ondergedompeld in de weldaad van water ervaart u dankzij de werking van de verschillende jets al snel een compleet gevoel van wellness.

Bekijk hieronder de specs van de 6 JetPaks™ uit de categorie Wellness Flow Therapie.

Sport Flow Therapie

De JetPaks™ van de Sport Flow Therapie doen precies wat ze beloven; een sportmassage in uw eigen jacuzzi. De verschillende hydromassages versterken of ontspannen uw spierweefsel precies daar waar u het nodig heeft. De roterende, pulserende, masserende of knedende jets richten zich op nek en schouders, de complete wervelkolom en/of de lendenwervels.

Bekijk hieronder de specs van de 6 JetPaks™ uit de categorie Sport Flow Therapie.

Relax Flow Therapie

De JetPaks™ van de Relax Flow Therapie zijn volledig gericht op totale ontspanning en vitaliteit. Laat alle stress ver achter u en geniet van het moment met de weldadige warmte van uw eigen privé spa en zachte hydromassage. Kies voor de exclusieve stimulerende waterdouches of een heerlijke drukpuntmassage. Uw persoonlijke voorkeur voor de kracht van de watermassage kunt u direct zelf instellen.

Bekijk hieronder de specs van de 4 JetPaks™ uit de categorie Relax Flow Therapie.