Vier productlijnen excellente outdoor spabaden

4 aantrekkelijke series
JetPaks™ Technologie
Villeroy & Boch dealer
Bezoek aan huis mogelijk
X Series
X Series
Xcellente prestaties
De vijf verschillende modellen spa’s van de X Series, geschikt voor 1 - 8 personen, onderscheiden zich van andere whirlpools met een zeer uitgebreide standaarduitvoering. De vele RVS hydrojets zorgen voor een bruisende beleving, zowel voor starters als de meer ervaren spa-gebruikers. De baden zijn naar wens uit te breiden met diverse optionele extra’s.
Bekijk de X Series
Comfort Line
Comfort Line
Klasse en comfort
De zes verschillende modellen spa’s van de Comfort Line, geschikt voor 1 – 7 personen, doen hun naam eer aan. De compacte en solide constructie biedt gebruikers verrassend veel ruimte en maakt gebruik in alle seizoenen mogelijk. De comfortabele zitplaatsen zijn te combineren met individuele massagebeleving dankzij een ruime keuze uit JetPaks™.
Bekijk de Comfort Line
Premium Line
Premium Line
Pure perfectie
De zeven verschillende modellen spa’s van de Premium Line, geschikt voor 1 - 8 personen, verschillen onderling in formaat, vormgeving en functionaliteit. De Premium whirlpools zijn volledig naar wens samen te stellen. De zit- en ligplaatsen bieden ruimte voor flexibele JetPaks™ naar keuze. Zo geniet iedere gebruiker van een weldadige hydromassage.
Bekijk de Premium Line
Design Line
Design Line
Bekroond design
De Design Line bestaat uit twee stijlvolle modellen; de 5-persoons whirlpool Just Silence (bekroond design) en de 3-persoons Just Silence Compact. De moderne strakke belijning van de kuip en het minimalistische design passen perfect in iedere tuin, op ieder terras. De JetPaks™ en slimme zit- en ligmogelijkheden garanderen 100% onbezorgd relaxen.
Bekijk de Design Line

Villeroy & Boch whirlpools. Wellness van het hoogste niveau

De spabaden van Villeroy en Boch zijn een klasse apart en een verrijking voor iedere tuin, dakterras of balkon. Het ingetogen design, beschikbaar in verschillende kleurtinten, is uitgevoerd in hoogwaardige en duurzame materialen. Dankzij de toepassing van JetPaks™ staat de ultieme individuele massagebeleving centraal. Villeroy & Boch combineert energiezuinige technologie met mooi én slim, zuinig én royaal. Kiest u voor een buitenspa van Villeroy & Boch? Dan kiest u voor onbezorgd gebruiksgemak en pure ontspanning.