Comfort Line Villeroy & Boch. Klasse en comfort

6 verschillende modellen
JetPak II™ Massage
Black & White edition
Spa op maat samenstellen

Zeer comfortabele buitenspa's

De zes verschillende modellen spa’s van de Comfort Line, geschikt voor 3 – 7 personen, doen hun naam eer aan. De comfortabele zit- en ligplaatsen zijn te combineren met de individuele massagebeleving van JetPaks™.De compacte en solide constructie van de jacuzzi biedt gebruikers verrassend veel ruimte en maakt het gebruik van de buitenspa in alle seizoenen mogelijk.

Hydromassage Comfort Line

Elk model van de Comfort Line biedt vele massagemogelijkheden met een combinatie van vaste jets, bijvoorbeeld bij de enkels en kuiten, en de verschillende JetPaks. Zo kunt u samen met uw familie of vrienden, met uw partner of helemaal in uw eentje, genieten van de weldaad van warm bruisend water. Van een krachtige sportmassage tot zachte ontspanning, de keuze is aan u.

Genieten in alle seizoenen

Van een zwoele zomeravond tot een regenachtige herfstmiddag, van een frisse voorjaarsochtend tot ijskoude winternachten; uw spabad van de Comfort Line staat in alle seizoenen voor u klaar. Dankzij de robuuste constructie krijgt vocht geen kans en is uw whirlpool extreem duurzaam. Zo kunt u in uw eigen omgeving zorgeloos genieten van wellness en wellbeing.