Design Line Villeroy & Boch. Bekroond design

Bekroond stijlvol design
Uniek ligconcept
JetPak II™ Massage
Krachtig en effiiënt

Buitenspa Design Line

De Design Line bestaat uit twee stijlvolle modellen; de 5-persoons whirlpool Just Silence en de 3-persoons Just Silence Compact. Het ingetogen Just Silence ontwerp is bekroond met de iF Design Award 2015 en de prestigieuze red dot design award 2016. De moderne strakke belijning van de kuip en het minimalistische design passen perfect in iedere tuin, op ieder terras. De toepassing van JetPaks™ en slimme zit- en ligmogelijkheden garanderen 100% onbezorgd relaxen.

Aantrekkelijk en sfeervol relaxen

De twee modellen van de Design Line, de Just Silence en de Just Silence Compact, zijn aantrekkelijke eyecatchers. Het materiaalgebruik, de vormgeving en de hoogwaardige uitvoering zijn kenmerkend voor relaxen op hoog niveau. Beide spa's worden geleverd met een verlicht touchscreen bedieningspaneel voor optimaal gebruiksgemak en ruimte voor 3 JetPaks™ naar keuze. De waterval met ledverlichting, een lichtrail rond de badrand en een geïntegreerde muziekinstallatie met Bluetooth zijn de ultieme sfeerverhogers. 

Wellness met oog voor details

Zegt u fraaie vormgeving, dan zeggen wij Design Line. Vindt u whirlpools geweldig, maar over het algemeen niet zo fraai? Dan zeggen wij Design Line. Zegt u compact, mooi en slim? Dan voegen we daar wellness en architectuur aan toe. De pure belijning maakt deze buitenspa gewoon extra aantrekkelijk. De 2 modellen van de Design Line zijn niet alleen een weldaad voor de huid, maar ook een lust voor het oog. The best of both worlds.