Premium Line Villeroy & Boch. Pure perfectie

7 Modellen 1-8 Personen
Veel JetPak II™ opties
Spa op maat samenstellen
Exclusieve premium spa's

Luxe buitenspa's

De zeven verschillende modellen spa’s van de Premium Line, geschikt voor 1-8 personen, verschillen onderling in formaat, vormgeving en functionaliteit. De Premium whirlpools zijn volledig naar wens samen te stellen. De zit- en ligplaatsen bieden ruimte voor flexibele JetPaks™ naar keuze in combinatie met geïntegreerde jets. Zo geniet iedere gebruiker van een weldadige hydromassage. 

Stel uw Premium whirlpool samen

De buitenspa’s van de Premium Line zijn hét voorbeeld van complete luxe. De premium standaard elementen, zoals de vaste jets in luxueus rvs, verlichte cupholders, sfeervolle binnen- en buitenverlichting en niet te vergeten de fraaie waterval, maken direct duidelijk wat wij met Premium bedoelen. Op basis van uw smaak en behoefte stelt u uw eigen exclusieve whirlpool samen.  Met hoeveel personen wilt u relaxen? Selecteer het gewenste model, bepaal de kleuren voor de binnen- en buitenzijde en selecteer JetPaks™ naar keuze voor de optimale massagebeleving.
 

Premium wellness

Luxe, ergonomisch zitcomfort en zeer uitgebreide massagemogelijkheden, dat zijn de standaard ingrediënten van de Premium Line. Met hoeveel personen u daarvan wilt genieten, dat bepaalt u zelf. Van een compacte jacuzzi voor 3 personen, zeer geschikt voor een kleinere buitenruimte zoals balkon of dakterras, tot een royale whirlpool met maar liefst 8 zitplekken. Individueel relaxen of genieten van de gezelligheid van een groter gezelschap. Gecombineerd met de excellente en unieke eigenschappen van Villeroy & Boch betekent dat pure Premium wellness in de praktijk.