X-Series Villeroy & Boch. X-cellente prestaties

Van 1-8 personen
Uitgebreide standaard
Totale kunststof behuizing
Incl. rond model buitenspa

Buitenspa X-Series

De vijf verschillende modellen spa’s van de X-Series, geschikt voor 1 - 8 personen, onderscheiden zich van andere whirlpools met een zeer uitgebreide standaarduitvoering, compleet in kunststof uitgevoerd. En dat komt de levensduur ten goede. De vele geïntegreerde RVS hydrojets zorgen voor een bruisende beleving, zowel voor starters als de meer ervaren spa-gebruikers. De baden worden geleverd met een fraaie verlichte waterval, comfortabele hoofdsteunen en een uitstekend systeem van waterzuivering. De spa's zijn naar wens uit te breiden met diverse optionele extra’s.

Instapmodel van grote klasse

Kiest u voor de X-Series dan kiest u voor optimale massagemogelijkheden met aandacht voor details. Van een royale whirlpool voor ontspannen wellnessavonden met vrienden tot een compact weldadig bruisbad om samen met uw partner privé te relaxen. De X-Series van Villeroy & Boch staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Een instapmodel dat zich kan meten met het topsegment spabaden.
 

De extra's van de X-Series

Samen met uw vrienden genieten van de beste beats tijdens een besloten poolparty? Of in uw eentje met de ogen gesloten luisteren naar rustgevende geluiden van meditatieve muziek? De X-Series bieden de mogelijk om optioneel een audiosysteem met bluetooth te integreren. Uw smartphone met uw favoriete tunes bergt u op in de waterbestendige box. En de luidsprekers voor de beste sound en volume? Die zijn perfect verwerkt in de belijning van uw buitenspa.