Villeroy & Boch. Exclusieve buitenspa’s

Internationaal toplabel
Excellente whirlpools
Zorgeloos genieten
Exclusief design

Ervaar de luxe weldaad van een toplabel

Het gerenommeerde merk Villeroy & Boch bestaat al sinds 1748 en mag zich wereldleider noemen in de sanitairbranche. Het succesvolle concern blijft zich voortdurend ontwikkelen door oog en oor te hebben voor de klant en de nieuwste trends en ontwikkelingen. Vernieuwend design, kwaliteit, klasse en comfort vindt u terug in de excellente outdoor whirlpools van Villeroy & Boch. Wellnessdealer levert uitsluitend spa’s van het internationale toplabel. Een bewuste keuze voor dé ultieme wellness.
 

Exclusief en excellent

De outdoor whirlpools van Villeroy & Boch onderscheiden zich op meerdere fronten. Het exclusieve design, de uitstekende afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen staan garant voor wellness en wellbeing, de weldaad van bruisend water. Tel daar duurzaamheid, het geringe onderhoud en de flexibiliteit van de JetPaks™ bij op en u snapt dat alles draait om zorgeloos genieten.
 

Energiezuinig en onderhoudsarm

Voor Wellnessdealer bestaat er slechts één merk in exclusieve outdoor whirlpools: Villeroy & Boch. De concept- en productontwikkelaars hebben niet alleen oog voor het design en de vele opties van hydromassage op maat, maar ze zijn er ook nog eens in geslaagd om de meest energiezuinige en onderhoudsarme buitenspa’s te ontwikkelen. En daar profiteert u van, in alle seizoenen.