Wellnessdealer, genieten doe je zo

Excellente service
Volledige ontzorging
Beste outdoor whirlpools
Wellnessdealer showroom

Excellente service

Kiest u voor een buitenspa van Wellnessdealer, dan kiest u voor een absoluut topproduct. Wij zijn exclusieve dealer van de sublieme whirlpools van het gerenommeerde merk Villeroy & Boch. Het Duitse label onderscheidt zich van andere merken met bewezen kwaliteit, klasse, comfort, duurzaamheid én vernieuwende technieken. Tel daar onze expertise, service en advies bij op en u ervaart dat uw wens om zorgeloos te relaxen in uw eigen woonomgeving bij ons in goede handen is.
 

Rens Blokzijl
Sales & service
‘Geen betere klant dan een tevreden klant die optimaal geniet van zijn spa bad.’ Voor de ervaren salesman draait alles om klanttevredenheid. ‘Wij verkopen een luxe product, waarbij het gebruiksgemak van de koper centraal staat. We zorgen dat we volledig aan de verwachtingen van de klant voldoen. Van een oriënterend bezoek aan huis, waarbij we goed meedenken over de installatie van de meest geschikte jacuzzi, tot aftersales zoals het beoordelen van de waterkwaliteit.’ Voor Rens is sales pas echt succesvol als een klant de naam van Wellnessdealer doorgeeft aan vrienden en bekenden die op zoek zijn naar een excellente outdoor spa.

Chiel ter Laak
Installatie
‘Onze professionele installateurs weten als geen ander hoe ze de optimale installatie van een Villeroy & Boch whirlpool moeten verzorgen. We hebben veel ervaring met de levering van de prachtige buitenspa’s en weten precies waar we op moeten letten. Daarbij werken we samen met diverse betrouwbare partijen. Van elektriciens tot hoveniers, van stratenmakers tot tegelzetters. Wij installeren geen product, maar een exclusieve beleving.’ Voor Chiel begint iedere levering en aansluiting met een uitstekend voortraject.

Van oriëntatie tot installatie en nazorg

Voor u draait alles om relaxen in uw privé spa. Daarom ontzorgen wij het complete traject. Van de eerste oriëntatie in de showroom tot professionele installatie en nazorg bij u thuis. Voor de selectie van uw whirlpool focussen we op uw wensen en kijken we goed naar uw huis, tuin, dakterras of balkon. Wij komen vooraf bij u langs, zodat we de situatie ter plekke goed kunnen beoordelen. We letten op ligging en schaduwwerking, beoordelen de ondergrond en het draagvermogen, bekijken het vrije vloeroppervlak en de aanwezigheid en capaciteit van elektra. Alles voor uw ultieme outdoor spabeleving.
 

Welnessdealer showroom

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een buitenspa van Villeroy & Boch? Een uitstekende keuze. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Noordwijkerhout. Daar dompelen wij u onder in de wereld van de beste outdoor whirlpools. Maak vooraf een afspraak, dan hebben we exclusief de tijd voor al uw wensen. Wij tonen u de verschillende modellen whirlpools en de flexibele JetPaks™. Naast kwalitatieve producten leveren we een oplosssingsgerichte totaalaanpak. Uiteraard is het ook mogelijk dat we bij u langskomen, thuis of in uw recreatiewoning, om de verschillende opties door te nemen.