Goed om te weten

Wat u moet weten over uw buitenspa van Villeroy & Boch

Overweegt u de aanschaf van een exclusieve whirlpool? Dat kunnen wij u van harte aanbevelen. Wij willen uw keuze vergemakkelijken, de unieke eigenschappen van onze spa's verduidelijken en uitleg geven over onze service. Informatie waarmee we het u makkelijker maken. Zodat u zo snel mogelijk onbezorgd kunt genieten van uw eigen hydromassages. 

Ja, ik heb interesse
Onderhoudsvrije constructie
Slim energiesysteem
Extra power
Gepatenteerd Endura Frame

Belangrijke eigenschappen van de Villeroy & Boch buitenspa's 

Onderhoudsvrije constructie

Techniek is de minst leuke kant van wellness, maar essentieel voor jarenlang gegarandeerd gebruiksgenot. Al onze modellen buitenspa’s hebben een solide houtvrije onderconstructie; duurzaam, robuust en  volledig gesloten. De perfecte pasvorm voorkomt het binnendringen van vocht en ongedierte en maakt zorgeloos buitengebruik in alle seizoenen mogelijk. Het gepatenteerde Endura Frame™ van gegoten composietmateriaal kan nooit corroderen of rotten. In de constructie is al rekening gehouden met geïntegreerde handgrepen voor verplaatsing, elektrische aansluitingen, ventilatie en een goed bereikbare externe afvoer. Gebruiksgemak en kwaliteit tot in de details. Voor u.
 

Slim energiesysteem

Het voorkomen van energieverspilling en het reduceren van energieverbruik vinden we zeer belangrijk. Daarom maken we in onze whirlpools gebruik van slimme, veelal gepatenteerde oplossingen. De volledige schuimisolatie van onze buitenspa’s houdt de warmte van het bruisende water goed vast. Het meest unieke is echter onze JetPak™ technologie. Door een compleet andere constructie gebruiken we in verhouding tot andere spa’s wel zo’n 90% minder leidingen! Minder leidingen betekent minder verlies van warmte en minder verlies van power. Het grootste deel van het watertoevoersysteem bevindt zich ín het warme water, waardoor er geen warmte verloren gaat. En dat betekent een zo laag mogelijk energieverbruik en optimale ontspanning.

Extra power

Onze buitenspa’s benutten de kracht van bruisend water optimaal. De unieke JetPak™ technologie maakt uw whirlpool efficiënter en krachtiger dan conventionele whirlpools, zelfs als ze zijn uitgevoerd met meerdere pompen en kleppen. In de meeste baden kunnen niet alle hydrojets tegelijk worden ingeschakeld en zeker niet op een krachtige stand. In onze Villeroy & Boch whirlpools kunnen alle gebruikers tegelijk de power van de jets hoog zetten en zo samen genieten van een heerlijke hydromassage op maat. Selecteer de JetPak™ naar voorkeur én stel zelf de intensiteit van de waterpower in. Krachtig knedend of subtiel en zacht? Wij leveren de power, u bepaalt wat u wilt.